Events

Wil je na het volgen van een...

Deze ‘Process Improvement Methodologies’ Green Belt combineert de rigoureuze, cijfermatige...

Tweemaal per jaar brengt Stanwick haar klanten samen omtrent een specifiek thema. Op 13/06/17 mocht Stanwick Geert Martens (Duval Union Consulting) ontvangen omtrent Digital Transformation, een niet te stoppen trend.

Geniet nog even met ons mee!

...

Inschrijven mogelijk

 

De maak- en dienstensector staan voor grote uitdagingen op korte termijn in een wereld die snel verandert. Bent u in staat om hier als organisatie mee om te gaan, zodat u de trein niet mist? Investeren in digitalisering & automatisering, het nauwgezet bijhouden van klanteninformatie en dat alles dan gebruiken om producten en diensten op maat van elke klant te leveren. Is dat...

Sinds kort steunt Stanwick een nieuw sociaal project, Villa Omaar, een laagdrempelig therapeutisch huis in Wetteren voor jongeren tussen 16 en 23 jaar die het psychisch moeilijker hebben. Onze medewerkers wilden hun steentje bijdragen aan dit project dat nu volop in de opstart fase zit en zijn deuren opent.

 

Onze...

Cyane organisaties, Netwerkorganisaties, Holacracy, Zelfsturende organisaties… Deze concepten kleuren vandaag het denken over organisatievormen. Wat ze gemeen hebben is dat ze telkens antwoorden proberen te bieden aan minstens volgende vragen:

  • Onder welke vorm blijven we competitief in een wereld die snel verandert, onvoorspelbaar wordt, complex en ambigu is?
  • Hoe trekken we...

Midden juni mochten we een nieuwe collega verwelkomen in het Stanwick team: Jelle Goyvaerts.

Jelle heeft 5.5 jaar ervaring opgebouwd in de luchtvaartindustrie. Hij staat voor het implementeren van duidelijke oplossingen, via doorgedreven hands-on werk en heeft een ruime ervaring opgedaan in project management, problem solving en Lean. Naast zijn sterke analytische- en methodische...

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

Follow us on