Management Consultant

Wij zoeken een Management Consultant Leiderschap, Organisatie-ontwikkeling & Projectmanagement met een passie voor training en begeleiding van groepen. Nieuwe leervormen zijn jouw ding.

 

Jouw rol.
Je zal consulting- en trainingsopdrachten op gebied van leiderschap, organisatie-ontwikkeling en projectmanagement verzorgen voor KMO's, grote en multinationale ondernemingen. Jouw actiegebied is België en Nederland, maar ook korte opdrachten elders in het buitenland behoren tot de mogelijkheid. Leiderschap, Organisatie-ontwikkeling & Projectmanagement omvatten zowel projecten naar persoonlijke groei van medewerkers (managerial & non-managerial), teamontwikkeling, alle mogelijke aspecten van veranderingsprocessen, intercultureel samenwerken en projectmanagement. 

Jouw profiel.Naast een universitair diploma, minstens 5 jaar relevante werkervaring (in een grote onderneming, multinational of adviesorganisatie, als opleider, trainer, organisatie-ontwikkelaar, change agent, lijnmanager, projectmanager) vinden we volgende persoonlijkheidsaspecten graag bij jou terug:
• Je ziet “leren” als carrière stap
• Je hebt een onafhankelijke gerichtheid naar ondernemerschap
• Je kan omgaan met alle niveaus in de organisatie
• Je hebt een groot empatisch vermogen & procesgevoeligheid
• Je werkt graag met mensen & groepen 

Ons aanbod
Je komt terecht in een team van zeer gedreven consultants, met een passie voor leren en het succes van de klanten. We hebben een sterke en brede klantenportefeuille, met gevarieerde en uitdagende consulting- en trainingsopdrachten. We ontwikkelen de eigen know-how in-house. Het verloningspakket is aantrekkelijk en competitief. Geïnteresseerd? E-mail je cv en motivering naar info@stanwick.be We garanderen een snelle en discrete respons en kijken uit naar jouw reactie.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

Follow us on