Teamwork

Vandaag wordt het blijvende succes van ondernemingen sterk bepaald door de inzet en betrokkenheid van medewerkers die in teams hun werkproces beheren en verbeteren. Stanwick ondersteunt bedrijven bij het ontwerpen van een nieuw team, het versterken van een bestaand team tot het verzelfstandigen van een groep van medewerkers tot een (semi-)autonoom of zelfsturend team waarin de teamplayer centraal staat.

Nederlands

Het Nieuwe Organiseren: waarom en waarom nu?

Méér dan oude wijn in nieuwe zakken?

 

Het Nieuwe Organiseren, Reinventing Organizations, Innovatieve Arbeidsorganisaties, Zelfsturende teams, Entreprises Libérées, ... Het is vandaag moeilijk te ontsnappen aan de nieuwste management hype. Maar is het dat? Een tijdelijke hype? Of is er toch iets structureels aan de hand?

Nederlands

Over georganiseerd en harmonieus samenwerken …

Hoe gaan we om met legitieme vragen naar meer inspraak en betrokkenheid van de medewerkers? Hoe geven we medewerkers (terug) impact op hun werkdomein? Hoe creëren en stimuleren we eigenaarschap? In Het Nieuwe Organiseren (HNO) is het antwoord hierop: via samenwerking, teamwerk dus!

Nederlands

Het Nieuwe Organiseren - sfeerbeelden

Co-creatie is per definitie samen-werken. Hierbij enkele sfeerbeelden van het Stanwick event op 14 november 2017 rond het Nieuwe Organiseren.

Nederlands

Intercultural Project Management

Very interactive and professional workshop with a mixed team from several industries. The facilitators were professional and experienced, good presentations and feed back on individual cases.

Ir. Marc Goorden - PMO Manager Tessenderlo Group

Nederlands
Subscribe to RSS - Teamwork

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

Follow us on