Waar een wil is ... daar is ook Stanwick

Stanwick office
Teamwork

Met creativiteit en zin voor ondernemerschap zijn we in Stanwick aan de slag om ons maximaal aan te passen aan de Covid-19 maatregelen die ook wij als advies- en trainingsorganisatie volgen. Bij die klanten waar bezoek al kan, hebben wij de nodige mondmaskers en handgel bij de hand en volgen minstens de richtlijnen van de klant.

Binnen ons kantoor zijn we zo georganiseerd dat we veilig kunnen werken. Vind hieronder een paar voorbeelden die misschien voor jou als lezer, als werknemer van een organisatie, inspirerend kunnen werken.

  • We vermijden de lift en gaan met de trap naar onze (4e) verdieping.
  • We kunnen op een makkelijke manier afstand houden, we opteren voor éénrichtingsverkeer en hebben overbodige stoelen uit de vergaderzalen verwijderd.
  • We ontvangen bezoekers in alle veiligheid en comfort.
  • De opstelling van onze desks laten voldoende ruimte tussen medewerkers toe. 
  • We werken hygiënisch: gemeenschappelijke ruimtes, deurklinken, toiletten worden dagelijks gepoetst en ontsmet. Elke medewerker heeft zijn/haar eigen, gepersonaliseerde koffiemok die hij/zij zelf afwast.

We hebben een teamgerichte mindset. We zorgen voor elkaar (en daardoor ook voor onszelf). We hebben een veranderingsgerichte houding. Aanpassen betekent voor ons meteen ook kijken naar verbeteren. 

EénrichtingsverkeerCollega'sSocial distancingMondmaskers

 

 

 

 

Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email