Guy ... onze nieuwe collega

Guy ... onze nieuwe collega Stanwick

Op 12 november mochten we opnieuw een nieuwe collega verwelkomen in ons Stanwick team, Guy Smet

Guy is industrieel ingenieur chemie en Lean Six Sigma Black Belt. Hij heeft een brede praktijkervaring in productie-, onderhouds-, kwaliteits-en procesmanagement in verschillende sectoren (chemie, elektronica, metaalverwerking, textiel & recyclage). Binnen elk van deze functies was het continu verbeteren van processen op een mensgerichte manier voor Guy de rode draad: het geeft hem veel voldoening en ener-Guy om, samen met de betrokken teams, processen te verbeteren.

Daarom zal hij binnen Stanwick organisaties begeleiden in het bereiken van effectieve & duurzame resultaten in hun streven naar (Operational) Excellence, waarbij hij zijn ervaring in verbetertechnieken, drive & soft skills voluit zal inzetten.

Guy is een Waaslander die ondertussen 21 jaar in centrum Gent woont, samen met z’n vrouw Peggy en hun 3 kinderen Stella, Louise en Ide. Hij houdt van verre reizen, maar geniet nu vooral van zijn gezin en van sporten in de natuur.

We zijn blij hem te mogen verwelkomen in de Stanwick familie en zullen zijn expertise zeker kunnen gebruiken bij onze klanten.

Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email