Inez ... onze nieuwe collega

Inez ... onze nieuwe collega Stanwick

We zijn blij te melden dat we opnieuw een nieuwe collega mogen opnemen in de Stanwick familie. 

Inez Finoulst is gestart op 1 oktober. Inez is afgestudeerd als industrieel ingenieur biochemie, maar behaalde daarna nog een master cellulaire biotechnologie en een doctoraat in de biotechnologie. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen verschillende afdelingen in de medische en farmaceutische sector, namelijk research, kwaliteit, supply chain en productie. En dit zowel in België, Nederland als Amerika. De laatste jaren heeft Inez zich verdiept in operational excellence en lean six sigma en is haar passie voor procesoptimalisatie en statistiek helemaal aangewakkerd. Ze is een resultaat gedreven teamspeler met een creatieve geest die haar kennis graag deelt met anderen.

Inez woont in Edegem en bakt daar graag taarten waarvoor ze verse eitjes van haar kippen gebruikt. Verder zijn haar passies muziek – concerten en festivalszijn onmisbaar in haar leven – en reizen. Ze startte 2018 als vrijwilliger in Ecuador, waar ze een aardig mondje Spaans leerde. Ze verkende erna ook nog Peru en Bolivië, alvorens na 4 maanden terug naar België te keren met hernieuwde energie.

We zijn blij haar te mogen verwelkomen in de Stanwick familie en zullen haar expertise kunnen gebruiken bij onze klanten.

Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email