Jan Willems ... onze nieuwe collega

Jan Willems - Stanwick management consultants

We zijn blij te melden dat we opnieuw een nieuwe collega mogen opnemen in de Stanwick familie. Jan Willems is gestart op 17 augustus.

Jan Willems is gecertificeerd Lean Six Sigma Green Belt, erkend Senior Consultant Procesgericht Organiseren en master in psychologie. Hij bouwde eerst een brede ervaring op in organisatieontwikkeling en richtte hij zich daarna op zijn specialisatie in Operational Excellence en Lean Management. Hij heeft in verschillende sectoren en uiteenlopende rollen zijn sporen verdient met als rode draad; verbetering en vernieuwing, procesgericht organiseren en Change Management. Zijn overtuiging: Succesvol Lean Management en een goed management van de human dynamics zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Als consultant bij Stanwick zal hij organisaties ondersteunen om effectieve en duurzame resultaten en verbeteringen te realiseren door zijn ervaring op vlak van Lean Management, Operational Excellence en Change Management enthousiast in te zetten.

Jan woont in de Kempen waar hij met volle teugen kan genieten van de natuur, de gemoedelijke cultuur en groot aanbod aan muzikale festiviteiten. Hij geniet van uit te waaien tijdens een motorritje, zijn kroostrijk gezin, sporten en regelmatig een meer avontuurlijke reis.

We zijn blij Jan te mogen verwelkomen in de Stanwick familie en zullen zijn expertise zeker kunnen gebruiken bij onze klanten.

Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email