Joachim ... onze nieuwe collega

Joachim Vermeeren Stanwick

We zijn blij te melden dat we opnieuw een nieuwe collega mogen opnemen in de Stanwick familie. Joachim Vermeeren is gestart op 19 augustus.

Hij is afgestudeerd als burgerlijk ingenieur bedrijfskunde aan de UGent. Gedurende 9 jaar heeft hij ervaring opgebouwd in de automobielsector en dit in verschillende functies. Hij heeft een diepe kennis van het logistieke proces en het planningsgebeuren. Binnen elke functie was er telkens een grote drive om continu te verbeteren door samen te werken met verschillende niveaus in de organisatie. Hij deed er bovendien een stevige portie praktijkervaring op, op het vlak van Lean manufacturing en coaching.

Joachim is na zijn studies blijven plakken in Gent, daar kan je hem vaak terugvinden op een klimmuur of een squashterrein. Daarnaast geniet hij ook, al dan niet sportend, van de frisse buitenlucht en van tijd doorbrengen met familie en vrienden. Hij heeft interesse in moderne technologie en kan genieten van gewoon een dagje thuis zijn.

We zijn blij hem te mogen verwelkomen in de Stanwick familie en zullen zijn expertise zeker kunnen gebruiken bij onze klanten.

Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email