Katia Van Den Bremt, nieuwe partner in Stanwick

Katia Van Den Bremt

Vandaag is Stanwick meer dan ooit een bloeiende, slagvaardige en jonge organisatie die klaar is voor de volgende 25 jaar door het stapsgewijze integreren van jonge partners. Zo vervoegt Katia Van Den Bremt het management van Stanwick vanaf 1 januari 2020. We laten haar graag zelf aan het woord.

"Toen ik op 1 september 2003 startte bij Stanwick, na een eerste consulting-ervaring bij De Witte & Morel, wilde ik vooral een professionele trainer en consultant worden. Ik kwam als ‘jong snotaapje’ terecht in een team van zeer ervaren collega’s en wist onmiddellijk dat zij me konden helpen om deze ambitie waar te maken. Wist ik toen veel dat hun passie en energie voor de job als consultant en voor Stanwick als bedrijf mij zo zou besmetten dat ik op vandaag zelf de stap zet om Stanwick verder uit te bouwen in de toekomst."

"Ik ben fier dat ik de dagen dat ik ‘tegen mijn goesting’ ben komen werken, na 16 jaar nog steeds op mijn 10 vingers kan tellen. Het verzorgen van opleidings- en consultingtrajecten, het leren kennen van verschillende bedrijven, het enthousiasmeren van nieuwe groepen van deelnemers, het opstarten van nieuwe projecten, dit alles geeft me elke dag opnieuw enorm veel energie. En dan mag ik natuurlijk ‘het warme nest’ niet vergeten. Als werkgever heeft Stanwick me in alle aspecten van mijn leven gesteund, ook toen bleek dat het gezinnetje waarvan mijn echtgenoot en ik droomden een wat complexer traject zou worden."

"Als partner wil ik me vooral engageren om onze ambitieuze groeiplannen op het vlak van aantal medewerkers te realiseren met behoud van onze typische Stanwick waarden. Extreme professionaliteit en doorgedreven klantgerichtheid dragen wij hoog in het vaandel, maar ook het ‘zorgen voor elkaar’ en ‘respect voor ieders zijn’ kenmerken onze organisatie van binnenuit."

Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email