Stanwick event 2018 - Future-Proof Organisation

Event

 

De maak- en dienstensector staan voor grote uitdagingen op korte termijn in een wereld die snel verandert. Bent u in staat om hier als organisatie mee om te gaan, zodat u de trein niet mist? Investeren in digitalisering & automatisering, het nauwgezet bijhouden van klanteninformatie en dat alles dan gebruiken om producten en diensten op maat van elke klant te leveren. Is dat voldoende om je bedrijf future proof te maken?

 

Volgens Stanwick is er meer nodig dan digitalisering en automatisering alleen om de toekomst veilig te stellen. Ondernemingen moeten werk maken van een geïntegreerde aanpak, met o.a. het versterken van de interne bedrijfsprocessen, beter samenwerken met leveranciers en klanten in een netwerk en tegelijk zorg dragen voor de eigen medewerkers in innovatieve organisatievormen.

 

Op 22 november nodigt Stanwick u uit op ons jaarlijks event dat in het teken staat van het ‘future-proof’ maken van een onderneming. Wat zijn de uitdagingen aan de horizon en hoe bieden excellente ondernemingen hierop een antwoord om de toekomst veilig te stellen? Aan de hand van een aantal praktijkgetuigenissen en reële cases leren we samen hoe we de toekomst voorbereiden. Mis deze opportuniteit niet & save the date!

1

Workshops

Gelieve een volgorde aan te geven (van 1 (absolute voorkeur) naar 4 (kleinste voorkeur)) welke workshop van welk bedrijf u wenst bij te wonen.

Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de privacy policy

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Supply Chain Management

Vandaag is het geheim van een succesvolle supply chain niet alleen gebaseerd op efficiëntie. Het volstaat ook niet om alleen maar te focussen op de interne processen, zonder buiten de traditionele muren van de organisatie te durven kijken. Lean Supply Chain Management heeft als doel alle verliezen te elimineren, en dit in de totale waardeketen. Van leverancier tot eindklant. Op die manier kan je als bedrijf heel snel een antwoord bieden op de huidige sterk gefragmenteerde & complexe klantenvraag. Denken we maar aan de huidige trends rond customization & digitalisatie.

Nederlands

Contacteer Lieve

Klik hier

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

Follow us on