Tim Beghin vervoegt de Stanwick familie

Tim Beghin
Design Thinking

We zijn blij te melden dat we opnieuw een collega mogen verwelkomen in de Stanwick familie. Tim Beghin is een ‘oude bekende’ en is opnieuw gestart bij Stanwick op 9 november.

Tim Beghin is een Lean Six Sigma Black Belt, gecertificeerd facilitator van Design Thinking workshops en heeft een Master in Bio-ingenieur en Bedrijfseconomie.

Er zijn enkele zaken die steeds terugkomen in de carrière van Tim. Eerst en vooral is hij in elke professionele context intensief bezig geweest met het verbeteren van processen aan de hand van Lean en Six Sigma methodologieën. Een ander wederkerend thema is “het begeleiden van mensen die doorheen een verandering gaan”. Doorheen zijn carrière heeft Tim hierdoor veel praktische ervaring opgedaan met change management en human dynamics. Hij heeft tenslotte ervaring in verschillende industrieën (farmaceutische, chemie, voeding, metaal), voornamelijk in productie, logistiek en planning; dit zorgt voor een interessant referentiekader bij de uitvoering van zijn projecten.

Tim woont in de omgeving van Mechelen en heeft twee kindjes. Hij houdt van fietsen, wandelen en snowboarden. Hij geniet van een avond met gezelschapspelletjes, weekendje weg in eigen land en ontspannende reizen.

We zijn blij Tim (opnieuw) te mogen verwelkomen in de Stanwick familie en zullen zijn expertise zeker kunnen gebruiken bij onze klanten.

Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email