Stanwick

Nederlands

Stanwick verwelkomt een nieuwe collega

 

Op 1 maart mochten we opnieuw een nieuwe collega verwelkomen in ons Stanwick team, Dieter Viaene

Nederlands

Stanwick verwelkomt een nieuwe collega

 

Midden juni mochten we een nieuwe collega verwelkomen in het Stanwick team: Jelle Goyvaerts.

Nederlands

Stanwick welcomes a new colleague

 

Mid-June, we welcomed a new colleague in the Stanwick team: Jelle Goyvaerts.

Engels

Stanwick meets Villa Omaar

Villa Omaar wordt een laagdrempelig therapeutisch huis in hartje Wetteren voor jongeren tussen 16 en 23 jaar die het psychisch moeilijker hebben. Het wil een plek zijn waar, zonder wachtlijst, voor maximum twee weken, intensief ambulant therapeutisch gewerkt kan worden. Deze preventieve aanpak wil residentiële en psychiatrische hulp zo goed als mogelijk vermijden. Het aanbod is laagdrempelig, terwijl er tóch hooggespecialiseerde hulp wordt aangeboden. Als basis wordt er in Villa Omaar gestart vanuit hartelijkheid en een warm onthaal van de jongeren, in een huiselijke sfeer.

Nederlands

Nieuwe Managing Director voor Stanwick

Eind 2016 stapte Jan Provoost uit zijn rol van Managing Director, wegens het bereiken van de statutaire leeftijdsgrens. Jan blijft verder actief als Bestuurder, Senior Consultant en Business Developer. Jan werd in 1988 medewerker van het toenmalige Bekaert-Stanwick en was vanaf de oprichting van het onafhankelijke Stanwick in 2003 de bezielende trekker en Managing Director van het consultingbureau.  

Jan wordt opgevolgd als Managing Director door Nick Vanhalst, partner van Stanwick en sinds 1998 werkzaam binnen Stanwick.

 

Nederlands
Subscribe to RSS - Stanwick

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

Follow us on