coaching

Slim connecteren met je stakeholders

Nederlands

Hoe Insights Discovery jou kan helpen in het succesvol managen van je stakeholders?

Vandaag functioneren business professionals meer en meer in een (virtueel) netwerk, waarbij stakeholder management en netwerking als cruciale succesfactoren worden benoemd. Maar hoe leer je dit nu ‘netwerken’? Welke vaardigheden dien je dan precies onder de knie te krijgen?

Coaching ... what's in a name?

Nederlands

Iedereen coacht iedereen en op alles! Toch beschrijft coaching oorspronkelijk een heel duidelijk afgebakend gebied: coaching vindt plaats als noch de coach (of leidinggevende) noch de coachee (of medewerker) aan het begin van een coachingtraject een oplossing voor ‘het probleem’ heeft. Even vergelijken dan maar … 

Gedragsvoorkeuren exploreren met Insights Discovery

Nederlands

“Ik kan alleen datgene waar ik mij bewust van ben zelf aansturen.

Datgene waar ik mij niet bewust van ben, stuurt mij juist aan.”

John Whitmore

 

Vaak wordt er gezegd dat onze persoonlijkheid ons gedrag stuurt. Niets is minder waar, wij bepalen zelf hoe we ons gedragen! Wij kiezen er zelf voor of we onze aangeboren automatismen volgen of juist niet. Dus hoe beter we deze automatismen exploreren, hoe meer baas we zijn over ons eigen gedrag. 

Mensen echt laten nadenken ... hoe doe je dat?

Nederlands

Of ... wat hebben tennisballen en complimenten gemeenschappelijk? Om het antwoord al onmiddellijk te geven: ze helpen bij het nadenken! Hoe? Onlangs vroeg een klant me een belangrijke workshop volgens de principes van ‘The Thinking Environment’ te geven. U weet het nog: het spraakmakende boek ‘Time to think’ van Nancy Kline, met als belangrijkste boodschap “we are all equal as thinkers”.

Insights Discovery® om jouw persoonlijke effectiviteit te verhogen

Nederlands

 

 

Ben je ook een professional die goede en kwalitatieve relaties wil opbouwen en onderhouden met zijn stakeholders? Heb je daarbij dan ook af en toe het gevoel dat dit ‘connecteren’ moeilijk en stroef verloopt en dat jullie niet echt op dezelfde golflengte lijken te zitten, ondanks je open en luisterende houding?

Artikel: Walk the talk

Nederlands

door: Nick Vanhalst, Partner

Mensen laten zich meer beïnvloeden door wat iemand doet, dan door wat hij zegt. Iets zeggen en het niet doen, werkt niet. Een leider is iemand die in staat is het juiste voorbeeldgedrag te stellen.

“Don’t worry that children never listen to you; worry that they are always watching you.” (Robert Fulghum)

Subscribe to RSS - coaching

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

Follow us on