IAO

Innovatieve Arbeidsorganisaties (IAO) ontwikkelen

Nederlands

Operationele uitmuntendheid (OpEx) realiseren met gedreven, betrokken medewerkers in uitdagende jobs, daar streeft een Innovatie Arbeidsorganisatie (IAO) naar. Elk bedrijf streeft naar economische toegevoegde waarde: winstgevendheid, het bereiken van strategische doelen, maximale klantentevredenheid genereren, slagvaardigheid, innovatie … Daartoe zet het bedrijf middelen en mensen efficiënt en duurzaam in.

De kracht van intern ondernemerschap ten volle benutten

Nederlands

Stanwick lanceerde vorig jaar zijn TAO 2.0 kader rond Het Nieuwe Organiseren (HNO). De kerngedachten hierbij is het durven (her)ontwerpen van een organisatie op basis van betrokkenheid,  vertrouwen (in plaats van controle), autonomie (in plaats van sturing) en ondernemerschap bij elke medewerker. Intern ondernemerschap bevorderen is niet makkelijk maar wel doenbaar indien leidinggevenden zich goed bewust zijn van hun eigen rol en van het levend voorbeeld dat zij hiervoor kunnen zijn.

Het maken van een organisatiefoto met de TAO 2.0

Nederlands

Laat ons vertrekken van wat is (en goed is)

Elke organisatie die wil verbeteren en groeien is het aan zichzelf verplicht ook te kijken waar de eigen sterktes liggen. Verder bouwen op wat reeds werkt is niet enkel een teken van realiteitszin, maar vaak ook gewoon slim. Veranderen kost immers veel energie, en je betreedt een pad met ongekende hindernissen.

Leiderschap zal gedeeld zijn ... of zal niet zijn

Nederlands

Een innovatieve arbeidsorganisatie (IAO) streeft naar uitmuntendheid met de inzet van betrokken medewerkers in (zelf-)sturende teams. De teams worden op weg gezet door een visionair Management dat in organisatie-ontwerp, eigen gedrag en attitude maximaal leiderschap deelt.

Organisatie-ontwerp

Subscribe to RSS - IAO

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

Follow us on