LionOil

LionOil case Stanwick

Als gevolg van de expansie van ons bedrijf, was het belangrijk om onze organisatie aan te passen, en te werken aan een herstructurering in overeenstemming met de wensen van onze medewerkers. Aangezien een externe mening een betere objectiviteitsbewaking bood, hebben we een beroep gedaan op de diensten van Stanwick en vooral de talenten gewaardeerd van Jeroen Van den Hove die vele workshops op alle niveaus van het personeel begeleidde. En op die manier een herstructurering te realiseren die is aangepast aan de huidige omstandigheden.

Het is duidelijk dat de bal nu in ons kamp is, in de zin dat alle medewerkers de oude gewoonten zullen moeten aanpassen en handelen zoals in team is overeengekomen.  In de tussentijd hebben we al een duidelijke verbetering gezien in de relaties tussen onze medewerkers & de aansturing van onze dagdagelijkse processen.

 

Nico Van Leeuw
General Manager Antwerp Lion Oil Works NV

Future-proof organisation

De wereld om ons heen verandert. Nieuwe businessmodellen, nieuwe organisatievormen, nieuwe technologieën. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond en ze vormen een steeds grotere bedreiging voor onze huidige manier van werken. Dit geeft het gevoel dat je je niet moet afvragen of jouw bedrijf hetzelfde gaat meemaken, maar wanneer dit gaat gebeuren?