Project, Program & Portfolio Management

U bent hier

3PM² staat voor portfolio-, programma- en projectmanagement waarbij onze drie kerncompetenties – people, planning, passion – als rode draad dienen voor een optimale implementatie in uw bedrijf. 3PM² is een geïntegreerde aanpak om uw programma’s en projecten tot een beheersbaar en dynamisch portfolio te maken zodat deze aansluiten bij uw strategische doelstellingen. 

Verandering in werking zetten:
realiseer uw strategie met 3PM².

De 3PM²-aanpak onderscheidt zich in de eerste plaats door de aandacht voor de ganse cyclus: van strategiebepaling, over de keuze van de juiste programma’s en projecten tot het monitoren en bijsturen van programma's en projecten. Bij Stanwick weten we dat het louter naast, op en onder elkaar zetten van al deze elementen niet efficiënt, zelfs contraproductief is. Wie aan één draadje trekt, moet aandacht hebben voor het hele kleed.

Onze 3PM²-aanpak vertrekt daarenboven vanuit de bedrijfsspecifieke situatie. Knelt het schoentje vooral in het management van projecten? Of moet het selectieproces van de projecten eerst worden opgezet of verbeterd?

Hoe helpt de Stanwick business consultant?

Binnen onze 3PM²-aanpak kunt u beroep doen op:

  • Implementeren van een 3PM²-aanpak.
  • Verbeteren van een bestaande portfolio-, programma- of projectmanagement aanpak.
  • Training en coaching in portfolio-, programma- en/of projectmanagement.
  • Co-sourcing van project en program managers.
  • Uitvoeren van een 3PM² quick-scan.

De 3PM²-aanpak sluit overigens mooi aan bij Strategy Deployment, onze methode om uw strategie in concrete doelstellingen te vertalen.

Stanwick beschikt over PMI © en Prince2 © geaccrediteerde consultants.

 

 

Wil u meer lezen?

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

Follow us on