Vaste partner voor de Project Management training

Lotus Bakeries case Stanwick

“Reeds meer dan 10 jaar onze vaste partner voor de Project Management training. Professioneel, reikt de juiste handvaten aan om een project gestructureerd aan te pakken." (Isabelle Van de Velde - HR Manager Corporate)

 

"Onze eerste Internal audit teambuilding was een groot succes, niet in het minst dankzij de hulp van Stanwick. In een korte tijdspanne hebben we onze doelstellingen bereikt: afstemmen op onze belangrijkste werkprocessen, afstemmen op de missie van het team, elkaar beter leren kennen. Dit alles gebeurde in een aangename en constructieve sfeer." (Katrien De Vos - Corporate QA Manager)

Project & portfolio management

Stanwick professionaliseert de wijze waarop projecten aangepakt worden: één uniforme ‘project management’ aanpak en taal, een aanpak die gebaseerd is op de realiteit van de klant. We aligneren de bedrijfsprocessen met de project management aanpak en leggen de link leggen met de bedrijfsstrategie door een doelmatig project portfoliobeheer te installeren.

Teamwork

Leidraad in een teamtraject is een pragmatische “roadmap” van Patrick Lencioni. Centraal staan vijf fundamenten die nodig zijn om succesvol te zijn als een team: vertrouwen, open dialoog, betrokkenheid, elkaar ter verantwoording roepen en co-eigenaarschap. We creëren een veilig kader & gespreksbereidheid bij alle teamleden.