Over Stanwick

De Stanwick Consultant

Consultant

Stanwick kiest ervoor om bij voorkeur een partnerschap aan te gaan met zijn klanten, waarbij beide partijen geëngageerd zijn om actief mee te werken aan de realisatie van het project. Daardoor wordt het oplossen van problemen een gezamenlijke onderneming, met evenveel aandacht voor de technische aspecten als voor de daarmee samenhangende menselijke interacties. Zo bouwen onze klanten zelf kennis en ervaring op en maakt Stanwick zichzelf stap voor stap misbaar doorheen de implementatiefase. We zijn aanwezig bij de klant of begeleiden het project vanop afstand via digitale applicaties. 

De Stanwick Trainer

Trainer

Onze medewerkers beschikken over didactische vaardigheden die hen toelaten om hun kennis en expertise op een doelgerichte en interactieve manier over te brengen. Zo worden uw medewerkers de interne experts in de materie. We geven opleidingen bij de klant, in ons kantoor of 'op afstand' via onze best-in-class digitale applicaties en interactief trainingsplatform (Howspace).

Voor onze trainingstrajecten bouwen we steeds op volgende principes:

  • We bepalen eerst, samen met de klant, de leerdoelen en dan pas inhoud en methodiek
  • De training is pragmatisch en sluit bijgevolg aan bij de concrete werkrealiteit van de deelnemers
De Stanwick Co-Sourcer

Co-sourcing

Wanneer geconfronteerd met een dringende nood tot veranderen maar niet de juiste competenties of leiders aan boord zijn, reikt Stanwick de oplossing aan. Wij voorzien professionele adviseurs die helpen in het implementeren van de verandering samen met het managen van de dagelijkse operaties en dit typisch voor een periode van 9 tot 18 maanden.  

Gespecialiseerde co-sourcing vaardigheden vindt u in Stanwick op vlak van:

  • Professioneel project en portfolio management
  • Plant operations
  • Lean Six Sigma Master Black Belts

Uw business consultant

Stanwick Management Consultants bouwt op meer dan 50 jaar ervaring in het advies- en trainingsvak. We laten ons voortdurend leiden door wat we willen zijn (visie), door wat we als onze opdracht zien (missie) en wat we waardevol vinden (waarden).

Stanwick corporate movie screenshotbekijk video

Onze roots

Bekaert-Stanwick België wordt opgericht door Antoon Bekaert en Tad Stanwick in 1970. In de beginjaren neemt Bekaert-Stanwick in de grote industriële groep Bekaert voornamelijk de rol in van interne consultant. Bekaert-Stanwick verstevigt zijn aanwezigheid op de internationale markt door een netwerk van partners te ontwikkelen doorheen Europa. Het bedrijf start een eigen kantoor in Frankrijk, later ook in Nederland. Na een management-buy-out in 2003 wordt Stanwick Management Consulting een 100% autonome organisatie.

Het team

Stanwick-Team

Het Stanwick team bestaat uit een mix van diverse en elkaar aanvullende vaardigheden. Deze mix garandeert een sterke integratie van managementtechnieken, industriële optimalisatiemethodes, teamdynamiek en gedragsmatige aspecten. Alle business consultants hebben daarenboven een uitgebreide ervaring in productie, diensten en/ of de openbare sector.

bekijk ons hands-on team

Internationaal

Om onze internationale klanten beter te kunnen helpen en onze expertise verder te verruimen, heeft Stanwick partnerships met lokale en internationale consultants in Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en Nederland.