Grootste onderscheiding voor Stanwick via het Qfor label

In 2012 onderzocht QFor opnieuw de dienstverlening voor opleiding en advies van Stanwick. Voor de vierde keer behalen we het QFor-label. We kregen heel mooie scores op alle vlakken.

We behaalden respectievelijk 95% (advies) en 100% (opleiding), wat ruimschoots voldoet aan de QFOR eis van 80%. De QFor-erkenning betekent dat de klant tevreden is over de dienstverlening van de opleidings- en adviesverstrekker. QFor is een internationaal erkende audit. Centraal staat de telefonische klantenbevraging.

Onze klanten waarderen in de eerste plaats onze consultants. Voor hun betrouwbaarheid, ervaring, flexibiliteit, expertise én passie krijgen we scores van 95 tot zelfs 100%.

De sterke interactie en het hoge realiteitsgehalte van onze trainingen valt ook heel erg in de smaak. Ook onze inspanningen om op basis van persoonlijke gesprekken projecten op maat van de klant uit te tekenen kunnen rekening op hoge waardering van de klant.

Stanwick in de woorden van onze klanten:

Stanwick in de woorden van onze klanten

Enkele citaten uit het onderzoek:

 

“Het resultaat was prima. Ik was versteld door wat ze op zo’n korte tijd hebben kunnen doen. Ze hebben de nodige tijd vrijgemaakt om met alle mensen aan de productielijn te spreken. Er was eerst een observatieperiode en daarna zijn we gaan samenzitten om te kijken wat we daarmee konden doen.”

“We hebben een verbeterproject opgezet rond een aantal lijnen. Het is geen theoretische benadering, maar zeer hands-on. Er is echt een bereidheid om het bedrijf te leren kennen.”

“De trainers kunnen goed inspelen op het publiek en ook antwoorden als er zijsporen aan bod komen. Ze hebben een hoge mate van maturiteit en rust. Dat schept vertrouwen waardoor de deelnemers ook vragen durven stellen. Ze creëren een open sfeer.”

“Een pluspunt is dat de consultant ook de trainer is die hier intern alle opleidingen geeft. Die mannen kennen hun stiel en de materie. Dat spreekt natuurlijk voor zich, maar dat mag toch ook eens gezegd worden. Er is echt een bereidheid om het bedrijf te leren kennen. De consultants zijn zeer professioneel en zeer betrokken. Echt top!”

 “We hebben met verschillende consultants gewerkt voor elk project. Het zijn mensen met ervaring die geen weken nodig hebben om zich in te werken. Ze vliegen er direct in. Ze zijn zeer competent in het maken van analyses.”

“De trainer is zeer ervaren. Hij past zich echt aan het publiek aan. De training werd in het Engels gegeven en ook daar hield hij rekening met het niveau van de deelnemers. Hij bracht het met enorm veel passie.”

“De consultant is zeer ervaren. Hij wekt veel vertrouwen op en kent de coachingstechnieken zeer goed op vlak van change management. Hij is een heel goede luisteraar. Er lopen er zeer weinig rond zoals hij. Hij heeft ook helemaal niet de pretentie dat hij alles weet, maar brengt de waarheid van het team naar boven.”

“Wij hadden al eerder met Stanwick samengewerkt. De kwaliteit en diepgang zijn twee elementen waarom we voor hen kiezen. Ze hebben eerst samengezeten met de directeurs en managers om met hen te spreken. Het was een ruime intake en daarna hebben ze een voorstel op maat uitgewerkt. Ze zijn als beste uit de aanbesteding gekomen.”

“De trainers waren heel goed. Het was ook plezant dat ze met twee waren. Elke trainer had zijn eigen modules. De ene behandelde het meer menselijke aspect, de andere was meer de man van de getallen. Het was een goed evenwicht met beiden. Het werd heel goed gebracht en ze waren op elkaar afgestemd. Ze hebben een praktijkervaring die ze echt kunnen overbrengen. Je merkt dat ze in de business hebben gestaan.”

Meer informatie over Qfor.

Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email