Insights Discovery® om jouw persoonlijke effectiviteit te verhogen

Insights Discovery
Insights Discovery
Persoonlijkheid
Coaching

Ben je ook een professional die goede en kwalitatieve relaties wil opbouwen en onderhouden met zijn stakeholders? Heb je daarbij dan ook af en toe het gevoel dat dit ‘connecteren’ moeilijk en stroef verloopt en dat jullie niet echt op dezelfde golflengte lijken te zitten, ondanks je open en luisterende houding?

Insights Discovery® helpt je te begrijpen wat de onderliggende drijfveren van ‘verbinden’ zijn en waarom dit proces niet met iedereen even makkelijk en vlot verloopt. Aan de hand van een eenvoudig, toegankelijk en vooral herkenbaar 4-kleuren concept helpt dit model mensen zichzelf en anderen echt begrijpen en bestaande verschillen appreciëren. Een eerste cruciale stap in het verhogen van je persoonlijke effectiviteit.

Aan de hand van een vragenlijst die ongeveer een 20 à 30 minuten tijd in beslag neemt, ontvang je een uitgebreid, persoonlijk profiel met tal van tips rond persoonlijke ontwikkeling, effectieve communicatie, besluitvorming, leidinggeven,… Samen met je Stanwick facilitator of coach ga je vervolgens op zoek naar manieren waarop je jouw gedrag beter kan afstemmen op de andere. Gedragingen die je toelaten maximaal te connecteren met anderen.

Insights Discovery® is dan ook een ideaal instrument ter ondersteuning van workshops rond communicatie, persoonlijke effectiviteit, leidinggeven,… van organisatie-ontwikkelingstrajecten of van individuele coachingstrajecten.

Wil je graag ontdekken wat Insights Discovery kan betekenen voor jou, jouw team en/of jouw organisatie? Aarzel dan niet ons te contacteren, wij bekijken graag geheel vrijblijvend samen met u de mogelijkheden.

 

4 kleuren persoonlijkheid

 

Leadership

Leiderschap is het vermogen om de verschillende talenten in een groep of organisatie te mobiliseren voor het bereiken van grootse, maar concrete resultaten. Effectief leiderschap kan je ontwikkelen. We reiken een instrumentarium aan om de huidige leiderschapskracht te analyseren en ondersteunen door gerichte coaching en begeleiding.
Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email