Stanwick en iObeya, samen continu verbeteren revolutionair herdenken

iobeya partnership stanwick
Lean
Visual Management
Teamwork

Stanwick, een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in operationele uitmuntendheid en prestatieverbetering, is verheugd een strategische samenwerking aan te kondigen met iObeya (www.iobeya.com), een toonaangevende speler in oplossingen voor visueel management. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in het in staat stellen van organisaties om hun activiteiten te optimaliseren en duurzame groei te stimuleren door middel van innovatieve methodologieën, waaronder Obeya, verbetering van teamprestaties en tiered accountability.

Visueel management is een onmisbaar hulpmiddel geworden voor moderne bedrijven die hun productiviteit willen verhogen, processen willen stroomlijnen en samenwerking tussen teams willen bevorderen. Met het state-of-the-art platform van iObeya, krijgen organisaties een ongeëvenaard zicht op hun activiteiten, waardoor real-time monitoring, analyse en besluitvorming mogelijk wordt, allemaal binnen de methodologie van Obeya.

"We zijn verheugd onze krachten te bundelen met iObeya om onze klanten digitale oplossingen te bieden op het gebied van visueel management, verbetering van teamprestaties en gelaagde verantwoording", zegt Tom Van der Straeten, Managing partner bij Stanwick. "In het dynamische business landschap van vandaag is de mogelijkheid om workflows te visualiseren, knelpunten te identificeren en gerichte verbeteringen te implementeren essentieel om operationele uitmuntendheid te stimuleren. Door deze samenwerking willen we organisaties in staat stellen om een continue verbetercultuur te omarmen en visueel management te gebruiken voor verbeterde besluitvorming en samenwerking."

Het innovatieve platform van iObeya faciliteert de implementatie van de Obeya-methodologie, een bewezen benadering van holistisch management die strategische doelstellingen op één lijn brengt met dagelijkse activiteiten en transparantie, verantwoording en continue verbetering bevordert. Door visuele managementprincipes te integreren met geavanceerde technologie, kunnen organisaties hun operaties stroomlijnen en teamprestaties verbeteren, waardoor teamprestaties en verantwoording op alle niveaus van de organisatie verbeteren.

"Ons partnerschap met Stanwick vertegenwoordigt een strategische afstemming van expertise en visie," zegt Frédéric Cornec , Head of Sales France & Territory Development Director - Benelux & Nordics bij iObeya. "Samen zijn we vastbesloten om organisaties uit te rusten met de tools en inzichten die nodig zijn om te gedijen in het huidige competitieve landschap. Door de kracht van visueel management, Obeya, het verbeteren van teamprestaties en gelaagde verantwoording in te zetten, kunnen bedrijven operationele uitmuntendheid bereiken en duurzame groei stimuleren."

Klanten die hun prestatiemanagement willen verbeteren en operationele efficiëntie willen ontsluiten, kunnen nu profiteren van de gecombineerde expertise van Stanwick en iObeya. Van strategieontwikkeling tot implementatie en voortdurende ondersteuning, de samenwerking biedt een uitgebreid dienstenpakket op maat van de unieke behoeften van elke organisatie.

Over Stanwick:

Stanwick is een toonaangevend adviesbureau gevestigd in Gent, België, gespecialiseerd in operationele uitmuntendheid, prestatieverbetering en strategische adviesdiensten. Met een team van doorwinterde experten stelt Stanwick organisaties in staat om duurzame groei en operationele uitmuntendheid te bereiken door middel van innovatieve oplossingen en strategische inzichten.

 

Over iObeya:

iObeya is een wereldwijde leider in visuele managementoplossingen, die organisaties in staat stelt hun activiteiten te optimaliseren en prestatieverbetering te stimuleren door middel van innovatieve technologie en methodologieën. Met een focus op transparantie, samenwerking en voortdurende verbetering, stelt iObeya bedrijven in staat om hun strategische doelstellingen te bereiken en te gedijen in het huidige concurrerende landschap.

Meer informatie en details over de samenwerking, neem contact met ons via: https://stanwick.be/nl/contacteer-ons

Meer informatie over Obeya en de methodologie, ontdek onze blogserie over Obeya: https://stanwick.be/nl/blog/team-autonomie-met-obeya

Process improvement

Vandaag de dag worden we overspoeld met tools om ons bedrijfsproces te verbeteren. Denk maar aan Lean, TPM (Total Productive Maintenance), QRM (Quick Response Manufacturing), TQM (Total Quality Management), … Al deze technieken hebben ontegensprekelijk hun voordeel, maar zijn vaak ook vanuit een welbepaalde visie opgebouwd. Een geïntegreerde aanpak dringt zich op.
Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email