Klantgetuigenis Van Hoecke

Van Hoecke case Stanwick

"De consultants van Stanwick staan ons regelmatig bij op diverse technische domeinen, zoals : 3P-workshops, leantrainingen, korte en krachtige analyses van het productieproces, pragmatische verbeterworkshops, enz.Daarnaast draagt Stanwick bij aan de vormgeving en implementatie van nieuwe organisatiestructuren. De vele bruikbare inzichten en tips rond autonome teamwerking, aanspreekpunten en lijncoördinatoren, versterkt door zeer doelgerichte en praktische opleidingen, missen hun positieve effect niet in onze organisatie!"

Caroline Hulpiau
Human Resources

Future-proof organisation

De wereld om ons heen verandert. Nieuwe businessmodellen, nieuwe organisatievormen, nieuwe technologieën. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond en ze vormen een steeds grotere bedreiging voor onze huidige manier van werken. Dit geeft het gevoel dat je je niet moet afvragen of jouw bedrijf hetzelfde gaat meemaken, maar wanneer dit gaat gebeuren?

Organisational design

Stanwick ondersteunt bedrijven bij het ontwerpen van nieuwe organisatiestructuren waarin het terug centraal stellen van het primaire kernproces essentieel is om vervolgens het teamwerk rond dit proces te organiseren met zoveel mogelijk autonomie en betrokkenheid en zo weinig mogelijk hiërarchie of afhankelijkheden.
Toolbox