Lean Six Sigma training

Abbott

"Het is voor mij 14 jaar geleden dat ik door jullie getraind werd in Leiden in Lean Six Sigma. En ik herinner het mij nog als de dag van gisteren met de super duidelijke uitleg op de Brown paper en flip-over! Bedankt! Nog altijd deel ik jullie passie voor Lean Six Sigma!"

Corine Loijens
Operational Excellence Manager

Problem solving

Heeft u te maken met problemen in het productieproces die soms opduiken maar waar u de grondoorzaak niet van kent? Er bestaan verschillende problem solving methodologieën ontwikkeld, maar ze hadden steeds 4 logische stappen gemeenschappelijk: definieer het probleem, zoek de grondoorzaken, zoek oplossingen voor de grondoorzaken en borg de oplossingen in de organisatie.

Process improvement

Vandaag de dag worden we overspoeld met tools om ons bedrijfsproces te verbeteren. Denk maar aan Lean, TPM (Total Productive Maintenance), QRM (Quick Response Manufacturing), TQM (Total Quality Management), … Al deze technieken hebben ontegensprekelijk hun voordeel, maar zijn vaak ook vanuit een welbepaalde visie opgebouwd. Een geïntegreerde aanpak dringt zich op.
Toolbox