Gedragsvoorkeuren exploreren met Insights Discovery

blog

“Ik kan alleen datgene waar ik mij bewust van ben zelf aansturen.

Datgene waar ik mij niet bewust van ben, stuurt mij juist aan.”

John Whitmore

 

Vaak wordt er gezegd dat onze persoonlijkheid ons gedrag stuurt. Niets is minder waar, wij bepalen zelf hoe we ons gedragen! Wij kiezen er zelf voor of we onze aangeboren automatismen volgen of juist niet. Dus hoe beter we deze automatismen exploreren, hoe meer baas we zijn over ons eigen gedrag. 

Insights Discovery helpt je jouw eigen gedragsvoorkeuren te exploreren, inzicht te verwerven in deze van anderen om vervolgens optimaal te connecteren. Aan de hand van een eenvoudig 4-kleurenmodel reiken we individuen, teams en organisaties een taal aan om constructieve samenwerkingsrelaties op te bouwen.

BLAUW: Ik doe het JUIST!

ROOD: Ik doe het NU!

GEEL: Ik doe het SAMEN!

GROEN: Ik doe het MET ZORG!

0

Workshops

Gelieve een volgorde aan te geven (van 1 (absolute voorkeur) naar 4 (kleinste voorkeur)) welke workshop van welk bedrijf u wenst bij te wonen.

Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de privacy policy

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Contacteer Lieve

Klik hier

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

Follow us on