Gedragsvoorkeuren exploreren met Insights Discovery

Insights Discovery
Coaching
Persoonlijkheid
Insights Discovery

“Ik kan alleen datgene waar ik mij bewust van ben zelf aansturen.

Datgene waar ik mij niet bewust van ben, stuurt mij juist aan.”

John Whitmore

 

Vaak wordt er gezegd dat onze persoonlijkheid ons gedrag stuurt. Niets is minder waar, wij bepalen zelf hoe we ons gedragen! Wij kiezen er zelf voor of we onze aangeboren automatismen volgen of juist niet. Dus hoe beter we deze automatismen exploreren, hoe meer baas we zijn over ons eigen gedrag. 

Insights Discovery helpt je jouw eigen gedragsvoorkeuren te exploreren, inzicht te verwerven in deze van anderen om vervolgens optimaal te connecteren. Aan de hand van een eenvoudig 4-kleurenmodel reiken we individuen, teams en organisaties een taal aan om constructieve samenwerkingsrelaties op te bouwen.

BLAUW: Ik doe het JUIST!

ROOD: Ik doe het NU!

GEEL: Ik doe het SAMEN!

GROEN: Ik doe het MET ZORG!

Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email