Samen Sterker: Stanwick en Obeya Association vormen krachtig partnerschap

Obeya assocation Stanwick

Samen Sterker: Stanwick en Obeya Association vormen krachtig partnerschap

Stanwick, een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in operationele excellentie, heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met de Obeya Association, een wereldwijde community op het gebied van de Obeya-methodologie en visual management. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap voorwaarts in het bevorderen van teamprestaties, visual management en het implementeren van de Obeya-methodologie bij organisaties die streven naar verbeterde operationele efficiëntie en resultaten.

Teamprestaties en visual management spelen een essentiële rol in het succes van moderne bedrijven die streven naar optimalisatie van hun processen en resultaten. Door de krachten te bundelen tussen Obeya Association en Stanwick kunnen beide organisaties een geïntegreerde dienst verlenen gaande van obeya training & certificatie t.e.m. het implementeren van obeya op werkvloer en stapsgewijs begeleiden van organisaties in hun obeya traject en dit in diverse sectoren (diensten & industrie). Dit alles met als doel om teams effectiever te laten samenwerken, processen te stroomlijnen en prestaties te verbeteren.

 De Obeya-methodologie, een bewezen aanpak voor holistisch management, stelt organisaties in staat om strategische doelstellingen te vertalen naar tastbare acties op teamniveau. Dit bevordert niet alleen een betere samenwerking en communicatie binnen teams, maar biedt ook een duidelijke visuele weergave van de voortgang en prestaties, waardoor organisaties sneller kunnen reageren op veranderende omstandigheden en kansen.

 "We zijn verheugd om samen te werken met de Obeya Association om onze klanten zich te laten certificeren na een Obeya opleiding alsook onszelf en onze klanten te verankeren in een brede community van bedrijven die ook aan de slag zijn met Obeya," aldus Tom Van der Straeten, Managing Partner bij Stanwick. "Dit partnerschap stelt ons in staat om organisaties te ondersteunen bij het bereiken van hun operationele doelstellingen en het maximaliseren van hun concurrentievermogen door middel van effectief teamwork, transparantie en continue verbetering."

 "Als wereldwijde community en kwaliteitsstandaard op het gebied van de Obeya-methodologie, biedt de Obeya Association certificatie en een lerend netwerk aan richting organisaties die streven naar betere teamprestaties en visual management. Door de krachten te bundelen met Stanwick, kunnen zij een nog breder scala aan diensten aanbieden, variërend van strategisch advies tot hands-on implementatie van Obeya en Obeya training," aldus Bart Bongers, oprichter van Obeya Assocation.

 

Over Stanwick:

Stanwick is een toonaangevend adviesbureau gevestigd in België, gespecialiseerd in operationele excellentie en strategische advisering. Met een focus op het verbeteren van processen, teamprestaties en resultaten, ondersteunt Stanwick organisaties bij het bereiken van duurzaam succes en groei.

 

Over Obeya Association:

De Obeya Association is een onafhankelijke organisatie die zich toelegt op het bevorderen van de Obeya-methodologie en visual managementpraktijken. Door kennisontwikkeling , kennisdeling en kennistoetsing, helpt de Obeya Association organisaties bij het effectief implementeren van effectieve managementpraktijken en het maximaliseren van hun operationele efficiëntie. De Obeya Association host voor haar leden events, zoals de jaarlijkse Obeya Summit, de jaarlijkse Japan Obeya Study tour en de maandelijkse Open Obeya Cafe’s. Kijk voor meer informatie op https://obeya-association.com .

 

Meer informatie en details over het partnership, contacteer ons: https://stanwick.be/nl/contacteer-ons

Meer informatie over Obeya en de methodologie, ontdek onze blogreeks over Obeya: https://stanwick.be/nl/blog/team-autonomie-met-obeya

Obeya training partner

Process improvement

Vandaag de dag worden we overspoeld met tools om ons bedrijfsproces te verbeteren. Denk maar aan Lean, TPM (Total Productive Maintenance), QRM (Quick Response Manufacturing), TQM (Total Quality Management), … Al deze technieken hebben ontegensprekelijk hun voordeel, maar zijn vaak ook vanuit een welbepaalde visie opgebouwd. Een geïntegreerde aanpak dringt zich op.
Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email