Blog

Een nieuw besturingssysteem voor organisaties

In hun boek “Getting teams done” stellen Diederick Janse en Marco Bogers, op basis van de principes van Holacracy, een methode voor waarmee je als leidinggevende de teamproductiviteit naar een hoge

Jouw persoonlijke lenteschoonmaak op het werk!

Zet je ramen en deuren open en laat de frisse lentewind door je huis waaien.

Rf-Technologies - Factory of the future 2019

Onze klant, Rf-Technologies, ontwerper en producent van innovatieve oplossingen voor passieve brandbeveiliging, heeft de felbegeerde Factory of the Future<

Factory of the future awards 2019 - terugblik

Factory of the future awards 2019: leuk om te zien dat opnieuw enkele partners van Stanwick in de prijzen vallen (o.a. RF Technologies, Janssen Pharmaceutica).

Bayer Crop Science & Stanwick - samen six sigma in een hogere versnelling brengen

Met (6 sigma) verbeteringsprojecten proberen we de belangrijkste procesparameters te vinden om een proces te begrijpen, te kunnen bijsturen en beheersen. Het uitvoeren van experimenten

Sanofi Geel en Stanwick - een hecht partnership

Sanofi in Geel heeft als organisatie een duidelijke keuze gemaakt voor de Insights Discovery ® tool en de ondersteuning vanuit Stanwick.

Spanningen in je team? … Goed zo!

Spanningen in je team worden vaak als negatief ervaren en elk heeft zo zijn eigen manier om hiermee om te gaan: sommigen willen er liever niets over horen, willen het zeker niet benoemen, anderen w

“Het is intussen bewezen dat technologie meer jobs creëert dan laat verdwijnen”

Industrie 4.0 zorgt voor een nooit eerder geziene revolutie. Bedrijven die hier niet tijdig of juist op inspelen, dreigen de boot te missen. Hoe pak je het aan als Belgisch bedrijf?

"Toelaten dat dingen bottom-up veranderen"

“Elk modern bedrijf is vandaag continu in verandering.” Dat weet Nick Vanhalst, directeur van consultingbureau Stanwick.

"Het Nieuwe Organiseren", de video van onze workshop

Cyane organisaties, Netwerkorganisaties, Holacracy, Zelfsturende organisaties… Deze concepten kleuren vandaag het denken over organisatievormen.

Industrie 4.0 – bedreiging of opportuniteit

Woensdag 22 augustus organiseerde Mediaplanet een panelgesprek over industrie 4.0 (of ook de vierde industriële revolutie).

The times, they are a-changing

Come gather ’round people Wherever you roam And admit that the waters Around you have grown