Stanwick sluit partnership met een echte Factory of the Future !

Stanwick sluit partnership met een echte Factory of the Future !

Van Hoecke, expert in functioneel meubelbeslag in Sint-Niklaas, en Stanwick werken voortaan nauw samen in een open partnership waarbij kennis, knowhow en ervaringen worden gedeeld tussen de 2 bedrijven.  

Van Hoecke investeert in technologische innovaties en werd daarom ook uitgeroepen tot een “Factory of the Future”. Dit zijn toekomstgerichte, flexibele productiebedrijven die producten met een hoge toegevoegde waarde leveren. Deze bedrijven zetten ook vol in op gedigitaliseerde productieprocessen en in de mensgerichte aanpak ligt de focus op betrokkenheid, creativiteit en autonomie van de medewerkers

Stanwick bouwt op meer dan 45 jaar ervaring in het advies- en trainingsvak en begeleidt Van Hoecke sinds 2012 in de ontwikkeling van zowel Operational Excellence als organisatie-ontwikkeling. De nauwe samenwerking resulteerde in 2016 al in een succesvol gezamenlijk klantenevent, de banden worden nu nog wat nauwer aangehaald. In de nieuwe samenwerking zetten de beide partners de deuren letterlijk open voor elkaar. Stanwick kan voor haar klanten gerichte bedrijfsbezoeken organiseren in Sint-Niklaas, management kennis en aanpakken worden samen ontwikkeld en op de werkplek uitgeprobeerd en toegepast, en beide partners denken samen na over de verdere evolutie van productieorganisaties in West-Europa.

Lees meer over Factory of the Future

Lees meer over Innovatieve Arbeidsorganisaties (IAO)

Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email