Digital dashboard solutions

Digital dashboard solutions

Business dashboards, een must voor het borgen van kennis

Vandaag is er meer nodig in het bedrijfsleven dan intuïtie alleen om de concurrentie voor te blijven. Organisaties hebben nood aan een data gedreven aanpak die hun in staat stelt om weloverwogen beslissingen te nemen, processen te optimaliseren en strategische doelen effectief te bereiken. Dit is waar operationele en management dashboards om de hoek komen kijken en ze zijn een gamechanger voor uw organisatie. 

Contacteer ons

Interesse? 

Contacteer ons

Onze aanpak richting digitale tools

  • Hands-on expertise: we integreren proceskennis (industrie en diensten) met digitale technologische expertise én grote aandacht op betrokkenheid van de finale gebruikers
  • Focus op snelle waardecreatie: we werken samen met een kernteam een minimum viable product uit dat meteen meetbare impact heeft op jouw organisatie (verbetering van operationele efficiëntie, bevordering van innovatie, kostenbesparing, …). Finaal brengen we de organisatie naar meer data-gedreven besluitvorming. 
  • Streven naar Operational Excellence is een traject: we ontwikkelen samen met een team flexibele en schaalbare oplossingen. De realiteit in en rondom een organisatie verandert immers snel. Digitale oplossingen mogen niet de bottleneck zijn om te streven naar Operational Excellence en moeten snel evolueren.
  • Bouwen aan digitale en analytische problem solving maturiteit: We ondersteunen het team tijdens maar ook na het traject. De waarde van een digitale oplossing zit hem niet enkel in de tool maar ook in het effectieve gebruik en begrip ervan door de brede organisatie. We werken op betrokkenheid, change management, training en coaching.
onze aanpak
Stanwick_team

Wie zijn we?

Het Stanwick digital tooling team zijn business & operations consultants met een uitgebreide ervaring in productie, diensten en openbare sector. Ze beschikken over een mix van diverse en aanvullende vaardigheden die een sterke integratie van managementtechnieken, industriële optimalisatiemethodes, teamdynamiek en gedragsmatige aspecten verzekeren.

Gerelateerde artikelen

Stanwick digital dashboard solutions

Heeft een business dashboard wel een voordeel voor een organisatie?

Een organisatie ervaart tijdens een digitalisatietraject dat er veel meer kracht in een digitaal dashboard of digital twin zit als initieel gedacht. Operationele, tactische en strategische dashboards hebben diverse voordelen.
Stanwick - Team autonomie met Obeya

Team autonomie met Obeya

Obeya. Is het weer een nieuwe LEAN trend of is het een onmisbare basis voor iedere organisatie? In deel 1 van deze reeks starten we bij het begin: waarom Obeya gebruiken in je organisatie, wat is Obeya en hoe implementeer je Obeya.
kmo portefeuille

KMO-portefeuille

Stanwick is een erkend dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille en dit voor de pijler opleiding. Een kleine onderneming die investeert in opleiding kan 30% steun genieten via de kmo-portefeuille.

lees meer