(Senior) Management Consultant Operational Excellence - Focus LEAN

Wij zoeken een (Senior) Management Consultant Operational Excellence met een passie voor het stroomlijnen/optimaliseren van processen en een uitgesproken affiniteit met Lean. Het begeleiden van verbeterprojecten en/of het trainen van groepen zijn jouw ding.

Jouw rol

Je zal consulting- en trainingsopdrachten op gebied van Operational Excellence verzorgen voor KMO's, grote ondernemingen en multinationals. Jouw actiegebied is België en Nederland, maar ook korte opdrachten in het buitenland behoren tot de mogelijkheden.

Operational Excellence trajecten omvatten bijvoorbeeld het ondersteunen van bedrijven bij het verbeteren van hun operationele resultaten (kwaliteit, doorlooptijd, kost), het verhogen van de totale machine-effectiviteit, het invoeren van TPM in een productie- of onderhoudsomgeving, het verzorgen van een trainingsprogramma rond Lean, het faciliteren van Lean assessments en Kaizen workshops,...

Je begeleidt de klant tijdens het hele traject: van bij de probleemstelling over de analyse tot het ontwikkelen, implementeren en borgen van de oplossing.

Jouw profiel

Naast een universitair diploma en minstens 5 jaar relevante werkervaring (in een onderneming of adviesorganisatie als bv. procesingenieur, continuous improvement manager, lean champion, supply chain consultant,...) verwachten we ook uitmuntende project management vaardigheden en een professioneel gebruik van de Nederlandse en Engelse taal. 

Daarnaast vinden we volgende persoonlijkheidsaspecten graag bij jou terug:

  • Je ziet 'leren' als een carrière stap
  • Je hebt een onafhankelijke gerichtheid naar ondernemerschap
  • Je kan omgaan met alle niveaus in een organisatie
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en hoge procesgevoeligheid
  • Je werkt graag oplossings- en resultaatgericht

Ons aanbod

Je komt terecht in een team van zeer gedreven consultants, met een passie voor leren en het succes van de klanten. We hebben een sterke en brede klantenportefeuille met gevarieerde en uitdagende consulting- en trainingsopdrachten. We ontwikkelen onze know-how in-house. Het verloningspakket is aantrekkelijk en competitief.

Geïnteresseerd? E-mail je cv en motivering naar info@stanwick.be. We garanderen een snelle en discrete respons en kijken uit naar jouw reactie.