Open opleidingen
 • Black Belt Lean - najaar 2024
  U wilt na het volgen van een Green Belt Lean Six Sigma, een Lean Manufacturing champions training of een Process Improvement Methodologies training zaken naar een hoger niveau tillen en uw kennis van toepasbare Lean technieken verdiepen? Mis de kans niet en schrijf u in voor de Black Belt module Lean.
 • Black Belt Six Sigma - najaar 2024
  U wilt na het volgen van een Green Belt Six Sigma of Process Improvement Methodologies training zaken naar een hoger niveau tillen en uw kennis van toepasbare geavanceerde statistische technieken verdiepen?
 • Green Belt Lean-Six Sigma DMAIC Project Leader - najaar 2024
  Deze Green Belt combineert de rigoureuze, cijfermatige aanpak van Six Sigma met de eenvoud en snelheid van Lean.

onze opleidingen

Onze opleidingen spelen maximaal in op de bedrijfscontext en specifieke werksituatie van de deelnemers. De aangebrachte kennis, modellen en technieken zijn onmiddellijk toepasbaar in de praktijk. Hiervoor maken we gebruik van een blended learning aanpak: voorbereidend werk en beperkte kennisoverdracht via het Stanwick online leerplatform, actiegericht leren tijdens oefenmomenten, casus-gebaseerd ontwikkelen van best practices, intervisie-momenten met de deelnemers, business simulaties voor complexere problematieken,...

 

 • Onze Open Opleidingen
  Liever je vizier helemaal openzetten en inspiratie opdoen? Onze open opleidingen brengen deelnemers van verschillende bedrijven samen. Dit zorgt voor een rijke leerdynamiek waarbij deelnemers leren uit elkaars ervaringen, samen best practices ontwikkelen, aangevuld met de expertise en ervaring van de Stanwick trainer/consultant.
 • Onze In-Company Opleidingen
  Opleidingstraject op maat van jouw bedrijf. Worstel je met een vraagstuk waarvoor de kennis niet aanwezig is in je bedrijf? Wil je de neuzen in dezelfde richting om een verandertraject aan te pakken? Wij zijn gespecialiseerd in op maat ontwikkelde in-company opleidingstrajecten die direct resultaat opleveren. We gaan samen aan de slag om de inhoud en het gewenste resultaat te bepalen, en nemen je medewerkers mee op een leerparcours dat hen concrete handvaten en strategieën biedt. Virtueel of face-to-face? Individueel of in groep? We zorgen altijd voor een interactieve praktische benadering, indien gewenst ook vervolledigd met een coaching traject om de deelnemers te begeleiden bij het in praktijk brengen van wat ze leerden. Zo wordt de kennis meteen verankerd in jouw bedrijf. 

offerte op maat

Visie op leren

Onze visie op leren en ontwikkelen

Resultaatgerichtheid zit in ons DNA. We vinden het belangrijk dat het opleidingstraject aansluit bij de realiteit en doelstellingen van jullie bedrijf. We gaan steeds aan de slag met concrete voorbeelden uit de dagelijkse werksfeer van de deelnemers, en dagen hen uit om het geleerde meteen toe te passen. Door onze blended learning aanpak verhogen we de toegevoegde waarde van de klassikale momenten. Kennisoverdracht gebeurt vooraf via ons online leerplatform en ook tussentijdse opdrachten en vragen/opmerkingen van de deelnemers worden hier opgevolgd. Zo kunnen we ons tijdens klassikale momenten maximaal richten op het inoefenen van vaardigheden om zo het geleerde te borgen in de werksituatie. 

We streven tijdens elke opleiding naar maximale inzetbaarheid van de opgedane kennis. We starten van concrete praktijkervaringen van de deelnemers, wat de inhoud herkenbaar maakt. Door actief te oefenen op realistische cases stappen de deelnemers na de opleiding met zelfvertrouwen over de opgedane kennis het werkveld terug in.

wie zijn we?

De Stanwick trainers zijn business consultants met een uitgebreide ervaring in productie, diensten en openbare sector. Ze beschikken over een mix van diverse en aanvullende vaardigheden die een sterke integratie van managementtechnieken, industriële optimalisatiemethodes, teamdynamiek en gedragsmatige aspecten verzekeren. 

Team
stanwick - digitaal leerplatform

digitaal leren met Stanwick online leerplatform 

Onze opleidingstrajecten worden steeds opgezet als blended learning trajecten om enerzijds maximaal tegemoet te komen aan de verschillende leerstijlen van de deelnemers en anderzijds een flexibele leeromgeving te creëren. Dit doen we door middel van het Stanwick Online Leerplatform, een digitaal platform datco-creatie tussen deelnemers en Stanwick trainers stimuleert. Het stelt onze trainers in staat om te connecteren met de deelnemers voor, tijdens en na de opleidingsmomenten, om up to date opleidingsmateriaal digitaal toegankelijk te maken, om extra leermateriaal te delen, om tussentijdse opdrachten en vragen op te volgen, om kennis van deelnemers te testen, om deelnemers toe te laten ervaringen uit te wisselen, ... Kortom we creëren een volledig leertraject rond de (virtuele) klassikale opleidingsmomenten. 

Vervolledig je opleidingstraject met een certificaat

Wil je je medewerkers laten afzwaaien met iets tastbaars op zak, en ervoor zorgen dat hun eerste toepassing van het geleerde meteen een succes wordt? Indien gewenst voorzien wij een (digitaal) certificaat aan het einde van het opleidingstraject. Een Opleidingscertificaat verkrijgt men door deelname aan de opleiding of door daarenboven te slagen voor een examen (waarbij de behaalde score op het certificaat wordt vermeld). Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid tot het behalen van een Projectcertificaat door het succesvol uitvoeren van een project binnen vooraf gedefinieerde parameters. Een certificaat na een examen toont aan dat de leerstof verwerkt en begrepen werd, een certificaat na het succesvol uitvoeren van een project toont aan dat de deelnemers de kennis en vaardigheden kunnen toepassen in dagelijkse werksituaties.  Sowieso is het de beloning voor de inzet van de deelnemers in het leertraject en laat het de deelnemers toe om hun competenties communiceren (onze digitale certificaten kunnen de deelnemers op hun LinkedIn profiel publiceren).

Getuigenissen

Getuigenissen

 • Niet alleen bruikbaar voor Six Sigma, maar vast en zeker ook in dagdagelijks leven/werk.

  Deelnemer Green belt
 • Het pallet aan aangereikte tools stelt ons nu in staat om voor vrijwel alle problemen de oorzaken en oplossingen te vinden.

  Deelnemer Black belt
 • Echt zeer goed. Wou dat ik het vroeger had gevolgd. Zou heel veel geholpen hebben, ook bij change management.

  Deelnemer Project Management
Kmo-portefeuille

KMO-portefeuille

Stanwick is een erkend dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille en dit voor de pijler opleiding. Een kleine onderneming die investeert in opleiding kan 30% steun genieten via de kmo-portefeuille.

lees meer

Blijf op de hoogte

Laat hier jouw e-mailadres achter en ontvang op regelmatige basis tips en updates.
Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de privacy policy.