Leading tomorrow - result driven teams with obeya

Stanwick event obeya leading tomorrow

Schrijf je hier in

 

Obeya stanwick event

Het aansturen van een organisatie kent complexe uitdagingen, waaronder het vinden van balans tussen korte- en langetermijndoelen, het managen van diverse afdelingen en het cruciale belang van effectief leiderschap. Een holistische benadering is essentieel voor succes. Ontdek hoe obeya niet alleen resultaten stuurt, maar ook een cultuur van continue verbetering en samenwerking bevordert. Obeya helpt teamleden inzicht te krijgen in gegevens, doelen te begrijpen en effectiever samen te werken. Het combineert concepten zoals daily management system, tiered meeting accountability en autonome teams.

Stanwick nodigt je van harte uit voor hun obeya leer- en netwerkdag op dinsdag 26 maart. Deze dag staat helemaal in teken van ‘result driven teams with Obeya’. Steek je rugzak vol nieuwe kennis, wissel praktijkervaring uit en ontwikkel je obeya-inzicht via interactieve werksessies. Je krijgt de unieke kans om te luisteren naar en te leren van enkele van onze klanten, waaronder Tiofarma en TotalEnergies, die hun eigen obeya verhaal zullen delen. Hoe zijn zij begonnen aan hun transformatie? Wat zijn de successen die ze hebben geboekt en welke waardevolle lessen hebben ze geleerd? Ontdek het allemaal tijdens deze inspirerende middag.

Wat mag je verwachten van deze namiddag?

  • Introductie tot obeya door Stanwick
  • Klantgetuigenissen van Tiofarma en TotalEnergies
  • Interactieve werksessies rond 3 thema’s:
    • Ontwikkelen van het Obeya concept: hoe leggen we de juiste besluitvorming bij de juiste mensen?
    • Van visie tot uitvoering tot borging: ontdek strategieën om iedereen binnen het team te betrekken gedurende het gehele obeya proces
    • Digitaal of papier: Ontdek de overwegingen bij het kiezen tussen digitaal en papieren systemen en ervaar een demonstratie van iObeya met Q&A
  • Kans tot netwerking

Mis dit niet! Schrijf je snel in voor dit Stanwick obeya evenement. We kijken ernaar uit om samen met jou een dag vol inzichten en inspiratie te beleven.

Let’s share our stories

 

Schrijf je hier in

 

leading tomorrow stanwick obeya event

Locatie
Flinckheuvel, Sint Jobsteenweg 25, 2970 Schilde
Datum

Dinsdag 26 maart 2024

Prijs
€ 85
Inschrijving open?
Ja
Printer Friendly, PDF & Email