Een internationaal netwerk

U bent hier

Om zijn internationale klanten beter te kunnen helpen en zijn expertise verder te verruimen, richtte Stanwick een partnership op met lokale en internationale consultants.

Nederland

Stanwick Nederland, met Tilburg als uitvalsbasis, voorziet consulting en training in Leadership, Operational Excellence, Business Excellence en Organisational Development.

Frankrijk

BCF, part of Stanwick group, consulting en training in Frankrijk. Actief in zowel Operational (WCM, SixSigma) en Organisational Excellence. 

Duitsland

IMT onze Duitse partner heeft jaren ervaring op het domein van World Class Manufacturing, Kaizen, Six Sigma training en coaching, individuele coaching en team ontwikkeling. 

België

Springbok Coaching is onze partner op vlak van beweging, evenwichtige voeding, ergonomie, recuperatie en stresspreventie. 

Spanje

ASENTA, voorheen BEKAERT Consulting Spain S.L., is onze Spaanse partner met kantoren in Bilbao, Madrid en Barcelona. Zij zijn actief in Strategisch Management, Process Management, Lean Manufacturing, Lean Service en People Management. 

Italië

GALGANO, een van de grootste Italiaanse Management consultancy bureaus, voornamelijk actief op het gebied van Total Quality, Lean Production en Six Sigma. 

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

Follow us on