Experienced in consultancy

Stanwick Skillful in the act

Stanwick event - 21 November @Technopolis

Raising the bar through advanced data analytics

Subscribe today

Stanwick event - Raising the bar through advanced data analytics

Stanwick adviseert nationale en internationale bedrijven in hun groei en transitie. We staan garant voor implementatie en resultaten. Ons uiterst ervaren hands-on team helpt u mee evolueren door middel van consultancy, coaching en training.

Stanwick. Pur sang.

lees meer

Naar oplossingen scroll

Included in our approach

Drive for results - Stanwick

Resultaatsgedreven

Wij durven u en uw bedrijf uit te dagen: nieuwe terreinen ontdekken, out-of-the-box denken. Wij durven uitstekende resultaten te beloven. Wij durven te implementeren. Wij stoppen niet wanneer het strategische rapport geschreven en gepresenteerd is, maar gaan samen met de klant aan de slag om een duurzame verandering te realiseren.

Creating commitment - Stanwick

Creëren van betrokkenheid

Wij geloven in het creëren van engagement door mensen te betrekken bij het vormgeven van hun en uw toekomst. Wij geven om uw resultaten. We implementeren duurzame oplossingen, gedreven door uw mensen. Klantgericht en maatwerk, dat zijn onze motieven.

Effective change management - Stanwick

Effectieve veranderingen

Wij delen onze kennis. Of we nu training geven of werken aan veranderingsprojecten met u, u komt te weten wat wij weten. Wij delen verantwoordelijkheid en geloven in partnerschap. We beslissen samen over de aanpak die het best aansluit bij uw bedrijf. U bent de expert over uw bedrijf, wij zijn experts in veranderingstrajecten.

Project based approach - Stanwick

Projectmatig werken

Wij willen duidelijkheid, een duidelijke opdrachtomschrijving en duidelijke rolverdeling. Samen met de klant leggen we het doel vast en definiëren we wat er aan het eind van de rit wordt opgeleverd. Competente projectleiding en een realistisch projectplan met een overzichtelijke fasering en beschrijving van de deelresultaten.

Wim Verschueren

Ervaring spreekt

Mensen, teams en organisaties versterken in hun response-ability

Wim Verschueren