Rf-Technologies - Factory of the future 2019

Rf-Technologies - Factory of the future 2019
Future Proof
Industry 4.0.
Lean Manufacturing
TAO

Onze klant, Rf-Technolgies, ontwerper en producten van innovatieve oplossingen voor passieve brandbeveiliging, heeft de felbegeerde Factory of the Future Award 2019 ontvangen. Hiermee bewijst Rf-T klaar te staan om de uitdagingen van de vierde industriële revolutie aan te gaan door in te zetten op digitalisatie, technologische en sociale innovatie.

Samen met Stanwick werden in de assemblageafdeling Lean flows uitgetekend en productielijnen uitgebalanceerd, die de basis vormden voor een productiviteitsstijging van zo’n 10 % in 2016-2018.

Vandaag verdiept Rf-T de organisatorische/menselijke kant van de assemblageactiviteit. De focus ligt op het verbeteren van de interne samenwerking met alle medewerkers, ook deze van het maatwerkbedrijf Trianval waarop Rf-T een beroep doet. Concreet betekent dit: inzetten op het versterken van de betrokkenheid, gedeeld eigenaarschap, verruimde taak- en rolinhoud. Dit moet bijdragen tot verhoogde personeelstevredenheid en resultaatsverbeteringen.

Rf-T mag terecht fier zijn op deze award. Stanwick is blij mee te kunnen bouwen aan het verdere succes van dit Bedrijf van de Toekomst. 

“De Factory of the Future Award is voor ons dé motivatie om verder te gaan op het pad van technologische en sociale innovatie. Dit doen we graag met partners als Stanwick.”  

Jürgen Van De Velde - Operations Manager RF-Technologies

 

Lees meer over nog andere partners van Stanwick die de Factory of the Future award in ontvangst namen: link

Rf-Technologies - Factory of the future 2019
Rf-Technologies - Factory of the future 2019
Nederlands
Printer Friendly, PDF & Email