Personal Energy | Management

Persoonlijke energie bewust managen

Langer werken, hoge werkdruk, meer onzekerheid, overvolle agenda's thuis en op het werk. De uitdagingen van de 21ste eeuw vreten tijd en energie. Alleen, onze tijd is beperkt. 24 uren in een dag, zeven dagen in een week. Energie is onze meest kostbare resource, niet tijd. Er bestaat echter geen pilletje ‘extra energie’. Maar we kunnen wel onze persoonlijke energie bewust managen. Stanwick begeleidt u in uw persoonlijk energiemanagement. Leer de principes van onze e-GPS kennen via deze video.

Energy and persistence conquer all things.
(Benjamin Franklin)

Met het e-GPS-programma willen we u een kompas aanreiken om van uw persoonlijke ‘Energy Journey’ een succesvolle reis te maken. Met de e-GPS gaat u aan de slag met fysieke, emotionele en mentale energie. Zo voorkomt u burn-out, ziekteverzuim en productiviteitsverlies. Meer energie stimuleert de creativiteit, maakt langer werken haalbaar en motiveert alle talent.  

Hoe helpt de Stanwick management consultant?

De hefbomen voor uw persoonlijke energie zijn fysieke gezondheid, mentale fitheid en emotionele balans. Deze drie energiebronnen zijn verbonden met elkaar. De één kan niet zonder de ander en ze beïnvloeden elkaar. De drie energiebronnen zet u in om naar uw persoonlijke bestemming te navigeren. Deze bestemming is wat u drijft en weerspiegelt uw diepste overtuigingen.
De e-GPS bevat ook een traject op maat om de energie op bedrijfsniveau te versterken. Een duidelijke en motiverende bestemming geeft moed en passie. De juiste balans tussen werkdruk en regelmogelijkheden garandeert een gezonde organisatie. Talent ontwikkelen zorgt voor de goede focus van de juiste mensen op de juiste plaats. En het engageren van medewerkers om samen resultaten neer te zetten, creëert emotionele betrokkenheid.

Centraal in onze aanpak staat het faciliteren van workshops voor leidinggevenden en hun teams. Zij zijn de eerste doelgroep voor ons, bij voorkeur binnen een bredere organisatie-context. Waar nodig en zinvol zullen we ook individuen ondersteunen in hun zoektocht naar een betere persoonlijke energiebalans. Daarnaast bieden we ook in open opleidingen mensen van verschillende organisaties de kans om kennis te maken met het e-GPS gedachtengoed.

 

 

Meer lezen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

* indicates required

Follow us on